[Zagreb] Ultrazvuk štitnjače - nalazi gotovi odmah!

Otkrijte na vrijeme moguće probleme u radu štitnjače u Specijalističkoj ordinaciji obiteljske medicine Davor Mlikotić, dr.med.spec. obiteljske medicine, proglašenog za Najdoktora već 6. godinu zaredom!


Ne propustite priliku! Ponuda istječe za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Kategorije: Zdravlje


Često čitate u novinama kako neka poznata osoba ima problema sa štitnjačom, a lako je moguće i da je netko iz vaše okoline suočen s problematičnim funkcioniranjem štitne žlijezde!

O čemu je zapravo riječ? Štitnjača ima važnu ulogu za naš organizam. Iako je mala, ona utječe na gotovo sve stanice tijela. Hormoni štitnjače obavljaju važne funkcije kao što su: kontrola metabolizma, proizvodnja topline, reguliranje krvnog pritiska i broja otkucaja srca i ostalo. Osim toga, rad štitnjače ima važnu ulogu na razvoj koštanog, živčanog i reproduktivnog sustava te potiče rast tkiva. Zbog tako zahtjevne uloge, poremećaj u funkcioniranju štitne žlijezde može dovesti do različitih neželjenih simptoma.

Ultrazvuk štitnjače omogućuje nam uvid u veličinu i strukturu štitnjače te olakšava otkrivanje i liječenje eventualnih bolesti. Pregledom se precizno otkrivaju i vrlo male promjene u štitnjači. Pregled je vrlo kratak- traje tek oko pola sata. Nalazi su gotovi odmah!

 

Provjerite rad svoje štitnjače!


Kontakt i lokacija

Specijalistička ordinacija obiteljske medicine Davor Mlikotić, dr.med.spec. obiteljske medicine, Remete/Pojatno

drdmlikotic@gmail.com

+385 91 9029 199, +385 98 242 178

Vinec 1 (Remete), Matije Gupca 92 (Pojatno)