[Zagreb] Ultrazvuk abdomena - uz odmah gotove nalaze!

Napravite bezbolan pregled trbušne šupljine i otkrijte moguće tegobe u Specijalističkoj ordinaciji obiteljske medicine Davor Mlikotić, dr.med.spec. obiteljske medicine, proglašenog za Najdoktora već 6. godinu zaredom!


Ne propustite priliku! Ponuda istječe za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Kategorije: Zdravlje


Ako osjećate tegobe ili nelagodu u trbuhu, svakako napravite ultrazvuk abdomena!

Pregled je brz i bezbolan, a pomoći će vam da lakše utvrdite razloge tegoba i prevenirate razvoj eventualne bolesti! Ultrazvuk abdomena je pretraga koja pruža detaljan uvid u različite strukture trbuha (abdomena) uključujući jetru, žučni mjehur, gušteraču, bubrege i mokraćni mjehur. Pregledom liječnik dobiva jasnu sliku stanja u abdomenu i prema potrebi može preporučiti eventualno liječenje.

Ultrazvukom se mogu utvrditi veličina i struktura organa te otkriti postojanje eventualnih patoloških stanja kao što su akutne i kronične upalne bolesti, dobroćudni i zloćudni tumori, ciste, kamenci, anomalije i oštećenja organa.


Prije ultrazvučnog pregleda abdomena bitno je preskočiti prethodni obrok, a nekoliko dana prije pregleda jesti hranu koja ne napuhuje trbuh kako ne bi došlo do nakupljanja zraka i širenja želuca i crijeva, što onemogućuje kvalitetan pregled.

Ultrazvuk čuva vaše zdravlje!


Kontakt i lokacija

Specijalistička ordinacija obiteljske medicine Davor Mlikotić, dr.med.spec. obiteljske medicine, Remete/Pojatno

drdmlikotic@gmail.com

+385 91 9029 199, +385 98 242 178

Vinec 1 (Remete), Matije Gupca 92 (Pojatno)