[VALENTINOVO] Stubičke toplice, Hotel Zagi***: 3 dana sa polupansionom i punim pansionom za 2 osobe i ulaznicama za wellness!

Oroslavlje

Valentinovo je poseban dan u godini za sve zaljubljene. Da biste doživjeli pravo iskustvo romantičnog vikenda, pobrinut će se ljubazno osoblje Hotela Zagi koje Vam sprema specijalnu ponudu!


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa, Kontinentalna Hrvatska


Darujte voljenoj osobi nezaboravan vikend u romantičnom Oroslavju!


STUBIČKE TOPLICE

Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari. Doživite toplinu i opuštenost neograničenim korištenjem naših potpuno novih, prelijepih saunaIzvori termalne vode, temeperature 46-63 stupnjeva celzijusa na izvoru, omogućili su razvoj liječilišnog i wellness turizma. Ovdašnja termalna voda poznata je po svojim ozdravljujućim svojstvima i dokazano pogoduje liječenju raznih povreda, upala mišića, reumatizma i sličnog.


VODENI PARK TERME JEZERČICA

Vodeni park Terme Jezerčica sastoji se od osam bazena s prirodnom termalnom vodom te je prilagođen svim uzrastima. Termalna voda izvorne temperature 38°C sadrži više različitih iona te se smatra ljekovitom mineralnom vodom. Optimalna temperatura i kemijski sastav omogućuju primjenu termo-ljekovite mineralne vode u rehabilitaciji ili rekreaciji. Svaki radni dan, dva puta dnevno naši fizioterapeuti za sve posjetitelje održavaju vježbe u rekreacijskom bazenu.


HOTEL ZAGI***

Hotel Zagi *** nalazi se 30ak km od Zagreba, 2.8 km od Stubičkih toplica, a od Termi Jezerčica 4.8 km.

U mirnoći pitomih zagorskih brežuljaka, u gradu Oroslavju, udaljenih od Zagreba svega 30 minuta odnosno 30-ak kilometara nalazi se restoran i hotel "Zagi", koji je daleko poznat po svoj bogatoj i atraktivnoj gastronomskoj ponudi. 

Ugodni ambijent restorana kapaciteta je 120 mjesta, a s posebnim ponosom ističu raznoliku i bogatu ponudu domaćih i internacionalnih specijaliteta te široku ponudu biranih pića i domaćeg vina, koja uz ljubazno i stručno osoblje doprinose tome da je restoran "Zagi" rado posjećivan tijekom cijele godine od gostiju iz bliže i dalje okolice.

Hotel ima na raspolaganju 60 moderno opremljenih soba.

Sve sobe imaju: mini bar, TV s digitalnim satelitskim prijemnikom, telefon, Wi-Fi i kupaonicu s tušem, wc-om i sušilom za kosu
 

Uživajte u večernjim šetnjama romantičnim Oroslavjem, u blagodatima termalne vode u toplicama po izboru, vrhunskoj gastronomskoj ponudi Hotela Zagi i stvorite uspomene za odmor kojeg ćete dugo pamtiti!


Kontakt i lokacija

Hotel Zagi***, Oroslavlje

info@zagi.hr, recepcija@zagi.hr

+385 (0) 49 284 666, +385 (0) 99 234 8086

Milana Prpića 46