Apartmani Tuheljske**** - Tuheljske toplice: 3 dana čudesnog odmora za 2 osobe uz neograničeno kupanje!

Tuheljske toplice

Ponuda uključuje 2 ulaznice za cjelodnevno kupanje u termama Tuhelj. Atraktivan vodeni planet obiluje bazenskim i Spa sadržajima za sve generacije.


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa, City break


Apartmani "Tuheljske" nalaze se u Tuheljskim Toplicama samo 40 km od Zagreba i 50 km aerodroma Pleso!

Gostima su na raspolaganju dvije moderno uređene smještajne jedinice. U neposrednoj blizini je i atraktivan vodeni planet termi Tuhelj koji obiluje bazenskim i Spa sadržajima za sve generacije.

Apartman 1 

Ova smještajna jedinica nalazi se u prizemlju i obuhvaća: spavaću sobu s francuskim ležajem 200x160 cm, kupaonicu s wc-om, tuš kadom i podnim grijanjem, kuhinju s pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, grijačom pločom te perilicom posuđa, blagavaonicu, dnevni boravak s trosjedom koji se ujedno pretvara u ležaj dimenzija 200x170 za dvije osobe. U istom prostoru na raspolaganju je veliki LCD TV 40" sa preko 150 programa. Toj smještajnoj jedinici pripada i 40 m2 terase s integriranom pečenjarom za roštilj, peku ili sl. te veliki hrastov stol za 12 osoba.  Apartman ima centralno grijanje s podnim grijanjem kupaonice, klima uređaj i sef za dragocjenosti. Apartman je novo-opremljen prema visokim standardima za Apartmane s 4 zvjezdice.

Apartman 2 

Ova smještajna jedinica nalazi se na prvom katu i obuhvaća: spavaću sobu s francuskim ležajem 200x160 cm, kupaonicu s wc, tuš kadom i podnim grijanjem, kuhinju s pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, grijačom pločom te perilicom posuđa, blagavaonicu, dnevni boravak s trosjedom koji se ujedno pretvara u ležaj dimenzija 200x170 za dvije osobe. U istom prostoru na raspolaganju je i veliki LCD TV 40"sa preko 150 programa. Toj smještajnoj jedinici pripada i 10 m2 balkona na kojem se nalazi caffe stol i stolice. Po dogovoru se može koristiti zajednička pečenjara za roštilj ili peku u prizemlju objekta. Apartman ima centralno grijanje s podnim grijanjem kupaonice, klima uređaj i sef za dragocjenosti. Apartman je novo-opremljen prema visokim standardima za Apartmane s 4 zvjezdice.

 

Odmorite se u Apartmanima Tuheljske!


Kontakt i lokacija

Apartmani Tuheljske****, Tuheljske toplice

info@apartmani-tuheljske.com

099 288 6736

Kumrovečka 5