Hotel Thermana Park Laško****Superior - Terme Laško: jesen u modernom, udobnom i profinjenom hotelu!

Terme Laško

Hotel Thermana Park Laško****superior je moderan, futuristički dizajniran wellness hotel sa pogledom na prekrasnu prirodu!


Ne propustite priliku! Ponuda istječe za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa


Lokacija hotela
Kompleks se nalazi u netaknutom prirodnom okolišu uz rijeku Savinju, okružen brdima. Iznad hotela diže se brdo Hum „laški Triglav“odakle puca pogled na grad Laško kao na dlanu. Do središta Laškog samo je 15-ak minuta godne šetnje uređenim pješačkim stazama, koje se protežu obiju strana Savinje.

Sadržaj hotela
Hotelski kompleks Thermana Park Laško pod jednim krovom nudi različite načine za opuštanje tijela i uma. Svoje putovanje možete započeti u pivnici termalnom vodom, gdje će Vam čaša Laške termalne vode oživiti tijelo, revitalizirati Vas i pozitivno utjecati na Vaše zdravlje. Pod jedinstvenom staklenom kupolom nalazi se Termalni centar sa širokom paletom vodnih užitaka. Wellness Spa Centar nudi široku paletu masaža, kupki i drugih visokokvalitetnih tretmana za opuštanje i njegu. Veliku pažnju poklanjaju medenim i pivskim kupkama i, masažama koje vrijede za autohtono iskustvo, koje je moguće doživjeti samo u Laškom. Ajurvedski centar Vam sa svojim timom, koji dolazi iz indijske Kerale – kolijevke u ajurvedskom svijetu, pomaže kod čišćenja tijela i pobliže Vas upoznaje s istočnom mudrošću zdravlja. Oduševljeni četećete biti i kulinarstvom. Gurmanskim užitcima možete se prepustiti ??u aa la carte ili hotelskome restoranu i ugodnom ozračju caffea s odličnom ponudom pića i slastica svih vrsta. Za dodatno obogaćivanje Vašeg odmora pripremili smo i raznovrstan animacijski i zabavni program.

 

Hotel Thermana Park Laško**** superior nagrađen je „Ekotratinčicom“ EU-a koja se u Europskoj uniji i Sloveniji dodjeljuje kao službena oznaka i predstavlja za okolinu ekološki prihvatljiv rad. Tvrtke koje su dobile ovu oznaku EU-a za turistički smještaj nastoje smanjivati zagađenje zraka i vode, ekonomično koristiti energiju i ostale prirodne resurse, smanjivati opterećenje okoliša i njegove okolice te koristiti organsku hranu.

Opuštanje u prekrasnom Spa gradu i zagrljaju prirode!


Kontakt i lokacija

Hotel Thermana Park Laško****Superior, Terme Laško

info@thermana.si

+386 (0) 3 423 2003

Zdravilška cesta 6