Hotel President Split****: Odmor u centru grada uz 2 ili 3 noćenja za dvoje + gratis smještaj za djecu do 6 god. od 1.190 kn!

Sve što zamislite ovdje postaje stvarnost, dobrodošli u hotele President…


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, City break, Jadran


Hotel President Split smješten je u samom centru grada, podno velebnog Marjana gdje ćete ujutro punim plućima udahnuti svježi zrak, a navečer će vas uspavati miris mora i soli.

Komforan gradski hotel karakterizira blizina povijesnog središta i upečatljiva kultura stare jezgre grada koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

Smješten u strogom centru Splita, podno Marjana, hotel s 4* po mjeri je svakog gosta. Jedna od prednosti hotela je svakako i blizina povijesne jezgre grada, Dioklecijanove Palače kao i kulturnog središta grada.
 

Hotel President Split očekuje Vas u svoje 61 luxuzno uređene sobe opremljenih vrhunskim stilskim namještajem. Sve sobe su klimatizirane, opremljene u cijelosti prema standardima hotela 4/5*; direktna telefonska linija, wireless internet, mini bar, sef, jacuzzi, TV te također sobe i prostorije hotela (prijemni hall, restoran) prilagođene za osobe s invaliditetom kao i sobe za nepušače.

Ugodan ambijent, vrhunski kulinarski specijaliteti, profesionalna usluga, ponuda najkvalitetnijih vina razlog su odabira hotela President Split kao mjesta gdje ćete se istinski opustiti i odmoriti.

Srednja Dalmacija

Nigdje se kao u Srednjoj Dalmaciji ne može u krugu od samo 30 km naći dva grada sa spomeničkom baštinom pod zaštitom UNESCO-a: Split sa 1700 godina starom Dioklecijanovom palačom i Trogir sa svojom kulturnom baštinom i povijesnom jezgrom grada. Među ta dva grada leže ostaci antičke Salone, današnjeg Solina.

Dalmacija sa svojim glavnim gradom – Splitom je regija prekrasnih prirodnih lokacija, sunca, mora, planina, stijena i mnoštva otoka. Bogata i raznovrsna ponuda Dalmacije se reflektira u savršenom spoju mediteranske vegetacije, izuzetno čistim zrakom i blagom mediteranskom klimom. Split poznat po antičkim centrom grada, prekrasnom arhitekturom i finom gastronomijom je živahan lučki grad te dostupan i pristupačan za dnevne izlete u okolici.

Spoj vrhunske usluge i udobnosti omogućit će Vam nezaboravne trenutke provedene u Hotelu President Split!


Kontakt i lokacija

Hotel President Split****, Split

sales@hotelpresident.hr

+385 21 685 409

Starčevićeva 1