Specijalistički pregled kralježnice i fizikalna terapija kod bolnih stanja u vratu i leđima!

Izliječite Vaš ishijas ili bol u vratu za samo 99 kn! SPECIJALISTIČKI PREGLED KRALJEŽNICE i FIZIKALNA TERAPIJA kod bolnih stanja u vratu i leđima!


Ne propustite priliku! Ponuda istječe za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Kategorije: Zdravlje


Izliječite Vaš ishijas ili bol u vratu za samo 99 kn! SPECIJALISTIČKI PREGLED KRALJEŽNICE i FIZIKALNA TERAPIJA kod bolnih stanja u vratu i leđima!

Fizikalni pregled
Na temelju anamnestičke obrade, analize posture i provedenih dijagnostičkih testova koje obavlja stručni tim daju se zaključci o procjeni posture (držanja) i općeg zdravstvenog stanja i povezuje ih se s radnim ili sportskim aktivnostima. 

Po obavljenom pregledu daje se sugestija za obavljanje fizikalne terapije ili daljnje dijagnostičke postupke.

Fizikalna terapija u Centru Preventis uključuje najmoderniju ultrazvučnu terapiju, magnetoterapiju, lasersku terapiju i elektroterapiju. 

Elektroterapija je primjena električne energije u svrhu liječenja. Smanjuje osjet bola, stimulira cirkulaciju, poboljšava zarastanje kostiju nakon prijeloma, stimulira oporavak povrijeđenih živaca. 

Ultrazvuk se u fizikalnoj terapiji upotrebljava kao sredstvo mikromasaže, Najvažnije djelovanje ultrazvuka je toplinsko. Ultrazvuk je procedura kojom možemo toplinski djelovati na dublje dijelove tkiva unutar lokomotornog sustava i ukloniti upalni proces.

Terapija magnetom ubrzava prirodan proces ozdravljenja i omogućuje prirodan način otpuštanja boli što smanjuje bol i upalu što ubrzava proces cijeljenja. 


Kontakt i lokacija

Centar fizikalne medicine i rehabilitacije Preventis, Kruge

info@spc-preventis.hr

091 589 9004

Rapska ulica 57