Hotel Katarina**** - Selce: Proljetni revitalizirajući predah u wellness & spa hotelu Katarina!

Selce

Hotel Katarina je smješten na ulazu u slikovito mjesto Selce, u neposrednoj blizini plaže!


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa, Uskršnji odmor, Istra i Kvarner


Zima je idealno doba godine da nahranite svoj organizam pozitivnom energijom. Posjetite nas u hotelu Katarina u pitoresknom Selcu, probudite se uz tople sunčeve zrake s prekrasnim pogledom na otok Krk, uživajte u jedinstvenoj mikroklimi koja će zdravljem nahraniti Vaše tijelo. Jedinstvena wellness i spa oaza Katarine pruža bogatu lepezu jedinstvenih tretmana u kojima ćete uživati.

Jesenski dani pružaju mogućnost brojnih aktivnosti na otvorenom što hotel Katarinu čini sjajnom polazišnom destinacijom za otkrivanje čari predivnih šetnica uz more, brojnih prirodnih ljepota u neposrednom okruženju, jedinstvenih treking staza, a za ljubitelje biciklizma na raspolaganju je preko 300 km biciklističkih staza. 

Smještena na ulazu u pitoreskno Selce, u kojem se nalazi i svjetski poznata zdravstvena klinika, hotel Katarina savršena je baza za uživanje u wellness tretmanima, aktivan odmor te postizanje ravnoteže duha i tijela, a na samo nekoliko koraka od gradske plaže.

Jedinstvena kombinacija prošlih i sadašnjih arhitektonskih elemenata, cijela sjeverna strana dobila je potpuno nove, moderno uređene sobe, dok je južnu fasadu oslikao poznati hrvatskog uličnog umjetnik, inspiriran prepoznatljvim mediteranskim motivima.

Nakon cjelodnevnog druženja na suncu, postaje jasno zašto je hotel nazvan po jednoj od prvih žena pisaca u hrvatskoj povijesti, Katarini Zrinski – teško je pronaći riječi koje opisuju ljepote zalazaka sunca, osim ako niste umjetnik.

Napunite svoje baterije i opustite se u jedinstvenom hotelu Katarina!


Kontakt i lokacija

Hotel Katarina****, Selce

kuponi@jadran-crikvenica.hr

(051) 800 488

Mihovila Jeličića 14