Radon Plaza hotel***** - Sarajevo: 3 dana wellnessa za dvoje u hotelu sa 5 zvjezdica!

Radon Plaza Hotel raspolaže sa prestižnim Wellness Centrom, koji je opremljen po najvišim standardima!


Ne propustite priliku! Ponuda istječe za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa, City break


Svi sadržaji centra dizajnirani su za goste hotela kao i za dnevne posjetioce koji žele relaksaciju, rekreaciju i unapređenje kvaliteta života kroz vježbu.

Kako bi upotpunili wellness iskustvo uživajte u parnoj kupelji ili Finskoj sauni.

Za vašu rekreaciju na raspolaganju vam je također i zatvoreni bazen kao i fitness sala.

Sve sobe u hotelu sadrže klima-uređaj i TV ravnog ekrana. Pojedine sobe uključuju prostor za sjedenje. Vlastita kupaonica obuhvaća velike prozore kroz koje prodire obilje prirodnog svjetla, kadu i bide. Na raspolaganju su ogrtači, papuče i besplatan kozmetički pribor.

Naša Deluxe soba opremljena je po najvišim standardima i zadovoljit će sve potrebe poslovnih gostiju kao i gostiju koji su na zasluženom odmoru. Nudimo odabir king size kreveta ili dva odvojena kreveta. Bez obzira da li ste na dužem odmoru ili kraćem poslovnom putovanju ova soba ponudit će vam maksimalni komfor. 

Gosti mogu uživati ​​u panoramskom pogledu na grad iz rotirajućeg restorana na 15. katu, gdje se poslužuje doručak. Poslovni sadržaji uključuju 5 sala za konferencije u koje je moguće smjestiti 1000 osoba.

Gostima su na raspolaganju recepcija otvorena 24 sata dnevno kao i frizerske usluge. Gosti mogu naručiti uslugu pranja rublja i poslugu u sobu, a brojne masaže i tretmani ljepote dostupni su uz nadoplatu.

Hotel Radon Plaza nalazi se na 7 km od centra Sarajeva i lako je dostupan sredstvima javnog prijevoza. Zračna luka Sarajevo udaljena je 2,5 km, a usluga prijevoza dostupna je uz nadoplatu. 

Posjetite predivno Sarajevo!

 

#SarajevoSmjestaj


Kontakt i lokacija

Radon Plaza hotel*****, Sarajevo

reservations@radonplazahotel.ba

+387 33 752 900, +387 33 752 906

Džemala Bijedića 185