Pansion Stari Grad*** - Sarajevo: 3 dana za 2 osobe na Baščaršiji!

Sarajevo

Provedite 3 nezaboravna dana u malom luksuznom hotelu u srcu starog dijela grada!


Ne propustite priliku! Ponuda istječe za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, City break


Pansion Stari Grad je mali luksuzni  sarajevski hotel koji se nalazi u srcu starog dijela grada. Smješten je u blizini svih poznatih sarajevskih znamenitosti kao što su: gradska vijećnica, Muzej grada Sarajeva, Gazi Husrev-begova džamija, stara pravoslavna crkva, Katedrala Srca Isusova, Aškenaška sinagoga i još mnogo poznatih kulturnih obilježja.

Pansion Stari Grad postoji od 2007. godine i nudi smještaj u stilu osmanske i bosanske arhitekture. Pri ulasku u Pansion primjetit ćete specifičnu bosansku izgradnju koje ce vas odvesti natrag u period Osmanskog vladanja. Topla dobrodošlica će vas dočekati trenutkom ulaska u pansion. Imati ćete osjećaj da je ovo vaš drugi dom!

Pansion nudi 10 prelijepih i jako udobnih  soba –  apartman za 4 osobe, trokrevetne, dvokrevetne i jednokrevetne sobe. Besplatna internet mreža je moguća u cijelom objektu. Sve sobe su nepušačke i svaka soba posjeduje privatno kupatilo, kablovski TV program, klimatizirani uređaj, besplatnu internet konekciju, protu požarni alarm, grijanje te ostale hotelske sadržaje kao što su: besplatni toaletni proizvodi, fen, usluga raspremanja soba.

Terasa i sobe imaju prelijep pogled na poznatu olimpijsku planinu Trebević.

Osoblje koje govori više jezika je 24 sata dostupno narecepciji. Na recepciji možete dobiti besplatne mape, upute i informacije o obilasku grada i gradskom prometu. Parking je pod kontrolom čuvara i video nadzora, nalazi se uz pansion. 

Ako dolazite u Sarajevo, Pansion Stari Grad je najbolje mjesto za vas!

 

#SarajevoSmjestaj


Kontakt i lokacija

Pansion Stari Grad***, Sarajevo

pansionsg@gmail.com

+387 3323 9898, +387 6192 6789

Sagrdžije 29 A