Hotel Hollywood**** - Sarajevo:3 dana za dvoje uz doručak i wellness!

Sarajevo

Tri nezaboravna wellness dana u centru zelene oaze Sarajeva, zvane Ilidža!


Ne propustite priliku! Ponuda istječe za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa, City break


Uživajte kao na filmu, u hotelu Hollywood s 4 zvjezdice!

Sarajevo je neiscrpno vrelo filmskih priča. Grad u kojem se dodiruju utjecaji istoka i zapada, raznih kultura, vjera i običaja. U neobaveznoj šetnji Baščaršijom možda susretnete i ponekog dobitnika Oscara, poznatog glumca ili režisera. Oko grada se prostiru olimpijske planine Jahorina, Bjelašnica, Igman, Treskavica i Trebević, koje su svojedobno pretvorile Sarajevo u centar svijeta. 

Hotel Hollywood 4* smješten je u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva i u neposrednoj blizini aerodroma, uz sportsku dvoranu i termalnu rivijeru Ilidža gdje se smjestio kompleks otvorenih i zatvorenih bazena. Sobe su izuzetno prostrane i luksuzno opremljene, a u njima ćete pronaći: TV SAT i lokalna, PAY TV – (filmovi, igre, šah…), direktno telefonsko biranje, mini bar, WI-FI.

SMJEŠTAJ
U Hotelu Hollywood**** naći ćete prostrane, moderno uređene sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu i klima-uređajem. Nakon uživanja u ljepotama Sarajeva, dočekati će vas topla i ugodna soba sa savršeno udobnim krevetom za vaše najljepše snove!

U Sarajevu se čarolije događaju kao na filmskoj traci, prepustite im se!

#SarajevoSmjestaj


Kontakt i lokacija

Hotel Hollywood****, Sarajevo

info@hotel-hollywood.ba

+38733773100

Dr. Pintola 23