Grand Hotel Sava**** - Rogaška Slatina: 3 dana za dvoje u rajskom okruženju Rogaške Slatine!

Rogaška Slatina - Slovenija

Provedite 3 dnevni odmor u rajskom okruženju Rogaške Slatine!


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa, Ljetovanje


Samo 40 min od Zagreba, večinom vožnjom po autoputu i ne treba vinjeta. To je mjesto koje već 4 stoljeća privlači ljude željne odmora u opuštajućoj prirodi i okuženju inspirativne povijesne tradicije. Ovdje su svoj odmor provodili i članovi vladarskih obitelji Habsburg, Bonaparte i Hohenzollern, što može značiti samo jedno –  odmor provesti ćete kao kraljevi i kraljice!

SUPERIOR SOBE

Atraktivne sobe napravljene iz kvalitetnih materijala. Prostrane su i iznose 21 m2, veći dio s balkonom i s pogledom na šumovit krajolik ili veličanstveni park. Opremljene su s: mini barom, TV, telefonom, WI-FI pristupom internetu i sefom. U sobi je ležaj dimenzija 180 x 200.

Zašto sobe Lux:

  • prednost kod prijema na recepciji hotela
  • vrhunski dizajn i oprema soba te premium kozmetika
  • večernja priprema sobe
  • direktan pristup do ROI Medico & Spa centra i Lotus bazenu sa saunama
  • direktan pristup novom Lux restoranu Kristal s obogaćenom kulinarskom ponudom
  • mogućnost izbora jastuka

Prostrane sobe, u nježnim bojama te iz prirodnih materijala, te iznose  21 m2. U većini imaju balkon s prekrasnim pogledom na slikovitu šumu ili veličanstveni park. Opremljene su s mini barom, TV, telefonom, WI-FI pristupom internetu i sefom. Kupaonica ima tuš, umivaonik i WC, u sobi je postelja dimenzija 180 x 200.

Raskošan Grand Hotel Sava**** s prekrasnim parkom okruženim brežuljcima i slikovitim krajolikom nudi vam opuštanje iz snova. Ljubazno osoblje privući će vašu pozornost te vas sa smislom i osjećajem za mjeru provesti galerijom odjela koji će pomladiti vaše tijelo i duh. Skriveno će pero u vama ostaviti trag bajkovitih priča.

Grand Hotel Sava**** Superior  za Vas je otvorio vrata novog Luksuznog ROI Spa wellness centra.

ROI SPA centar prostire se na više od 1.200 m2 vanjskih i unutarnjih površina. Prepustite se blagodatim učincima ljekovite vode i njezinim sastojcima u obliku finske, turske i infracrvene saune, kao i  sanariumu i solnoj sauni. 

Lječilišnu i umirujuću snagu vode osjetit ćete u tuševima doživljaja i vanjskom ohlađenom bazenu. Pravo okruženje za opuštanje su terasa za sunčanje, tepidarij (prostor sa grijanim ležaljkama) i različiti kutovi s udobnim stolicama i posebnim svjetlosnim efektima.

Grand Hotel Sava**** Superior nudi: recepciju, pansionski restoran Kristal - self service buffet i SHOW COOKING, a’la carte restoran Kaiser (koji se ubraja među deset najboljih hotelskih restorana u Sloveniji), Lobby bar, Kavanu Cappuccino s vanskom terasom, kongresni centar, frizerski salon,  ROI BEAUTY centar (više od 100 postupka za njegu i pomlađivanje lica i tijela), ROI MEDICO centar pod nadzorom doktorice izvodi Detox, Body Slim i Diabetes programe te programe protiv bolova, ROI SPA LUX – centar sauna i odmora, hotelski bazen s termalnom vodom, 2x jacuzzi i saune Lotus sa vanjskom terasom za sunčanje, Sava Shop (trafika)  i Sava Fashion Shop.

 

Grand Hotel Sava**** Vas čeka!


Kontakt i lokacija

Grand hotel Sava****, Rogaška Slatina - Slovenija

info@rogaska.si

+ 386 3 811 4000

Zdraviliški trg 6