[RIJEKA-Korzo] Kompletni sistematski pregled za žene i muškarce!

Kompletne laboratorijske pretrage, EKG, UTZ abdomena, štitnjače i prostate, oftamološki pregled, pregled interniste u poliklinici Pro Vita!


Ne propustite priliku! Ponuda istječe za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Kategorije: Zdravlje


U očuvanju zdravlja, prevencija ima neizmjernu važnost! 

Ona je najbolji lijek, a redovito praćenje zdravstvenog stanja savršen recept za izbjegavanje zdravstvenih komplikacija. Zbog bolje prevencije pobolijevanja i ranije dijagnostike, preporučljivo je da barem jednom godišnje obavite preventivne sistematske preglede. Učinite već danas pravu stvar za svoje zdravlje, dođite na sistematski pregled u Polikliniku Pro Vita!

Poliklinika Pro Vita opremljena je vrhunskom medicinskom aparaturom. Nalazi se u samom centru grada Rijeke što vam jamči pristupačnost. Ovdje će vas dočekati ljubazno osoblje i stručni liječnički tim koji će znati odgovoriti na vaše zahtjeve.

Pregled koji ćete obaviti uključuje: pregled interniste, EKG s očitanjem i spirometriju, kompletne laboratorijske pretrage  (KKS, GUK, kolesterol, HDL kolesterol, LDL kolesterol, trigliceridi, AST, ALT, GGT, urati, TSH, kompletan urin), UTZ abdomena (uključujući i prostatu za muškarce), UTZ štitnjače za žene i oftalmološki pregled. Nakon obavljenih pregleda, dobit ćete završno mišljenje kojim će vam detaljno objasniti nalaze i, ako je potrebno, uputiti vas na daljnje pretrage.

KupiMe vam želi dobro zdravlje!


Kontakt i lokacija

Poliklinika Pro Vita, Korzo

poliklinika.pro-vita@ri.t-com.hr

(051) 352 460

Trpimirova 2/1