POČETAK & KRAJ LJETA! Apartmani Zelena Punta*** - Otok Ugljan: 3 dana za 2-5 osoba već od 699 kn u apartmanima s pogledom na more, okruženim borovom šumom!!

Uživajte u apartmanima s pogledom na more, okruženim borovom šumom!


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Ljetovanje, Jadran


Ugljan je prvi otok u zadarskom arhipelagu, a ujedno je i najveći!

Zovu ga i zeleni otok jer je prekriven gustom šumom, borovima, maslinama, smokvama, vinogradima i drugim mediteranskim raslinjem. Ugljan ima vrlo razvedenu obalu od oko 20 km. Tu ćete naći mnogo lijepih plaža, kao i skrivene uvale. More je čisto, a priroda netaknuta.Otok je savršen za ljubitelje prirode koji mogu istražiti otok vozeći se biciklom ili pješačiti stazama. Također možete iznajmiti čamac ili kajak ili otići na ronjenje i istražiti netaknuti podmorski svijet Ugljana. Tijekom ljeta, na otoku možete uživati u tradicionalnim javnim svečanostima, koncertima u crkvama i živoj glazbi na terasama hotela ili restorana ili na sceni na otvorenom. U svim mjestima na otoku možete pronaći nekoliko restorana. U tim restoranima možete jesti jela koja su tipična za Hrvatsku i Dalmaciju, kao i internacionalna jela. Gastronomija otoka je tipično mediteranska. Otok Ugljan je idealno odredište za one koji traže duhovni mir i žele pomladiti svoje tijelo i dušu, kao i osjetiti istinsko mediteransko iskustvo.

Kukljica je slikovito turističko i ribarsko mjesto smješteno na jugoistočnom kraju otoka Ugljana s pogledom na otok Pašman. Stara jezgra je odvojena od turističkog poluotoka Zelene Punte velikom uvalom. U njoj je luka uvijek puna ribarskih brodova i jedrilica. Vrijedan spomenik kulture je crkva iz 15. stoljeća u uvali Kostanj. Posebno zanimljiva manifestacija “Gospa od snijega” održava se jednom godišnje u Kukljici – procesija brodova i čamaca označava događaj od prije petsto godina, kada je, prema legendi, snijeg padao sredinom ljeta. Obilježava se od 1514. Kukljica se često naziva “vratima Nacionalnog parka Kornati i parka prirode Telaščica”. Raznolikost turističke ponude i slikovita ljepota dominiraju gustom borovom šumom, pješčanim i stjenovitim plažama na obalama kristalno čistog mora.

Iako turizam nije masovno razvijen, u privatnim apartmanima i sobama u Holiday Parku Zelena Punta postoji niz mogućnosti smještaja. Ovdje gosti mogu uživati u svojim individualnim apartmanima, s pogledom na more dok su okruženi borovom šumom. Riječ je o turističkom parku, koji se nalazi u Kukljici, a sastoji se od pojedinačnih zgrada s odvojenim apartmanima. U Zelenoj Punti ima 132 apartmana. Svaki od njih nalazi se u zelenoj borovoj šumi, s terasom ili balkonom s pogledom na more. Holiday Park Zelena Punta također nudi smještaj u Kukljici. Hotel ima besplatno privatno parkiralište. Gusta borova šuma će goste rashladiti čak i tijekom najtoplijih ljetnih dana i noći, pružajući prirodno utočište drvećem. Tijekom ljetne noći u Zelenoj Punti se organiziraju večernje zabave.

Aktivnosti na ovom odredištu:

  • Vožnja bicikla
  • Najam opreme za vodene sportove – pedaline, vodeni bicikli, kanui
  • Odbojka na plaži
  • Mini-golf
  • Stolni tenis
  • Izleti na Kornate
  • Iznajmljivanje čamaca

Uživajte u gustoj borovoj šumi, pješčanim i stjenovitim plažama te kristalno čistom moru!


Kontakt i lokacija

Apartmani Zelena Punta***, Otok Ugljan

info@zelenapunta.hr

+ 385 42 440 800

Kukljica bb