[NOVO-VENECIJA] Relais Alcova del Doge***: 3 ili 4 dana za dvoje u drevnoj palači iz devetnaestog stoljeća, u srcu veličanstvene Riviere del Brenta!

Venecija

Relais Alcova del Doge u Miri je prekrasan, romantičan i šarmantni hotel s 3 zvjezdice, smješten u drevnoj palači iz devetnaestog stoljeća u srcu veličanstvene Riviere del Brenta!


Odaberi opciju


Ne propustite priliku! Ponuda istječe za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, City break


Venecija je uz Pariz vjerojatno najromantičniji grad na svijetu, tako će vam barem reći oni zaljubljeni, ali da taj grad posjeduje posebnu ljepotu i šarm, to zaista već svi znaju!

Relais Alcova del Doge u Miri je prekrasan, romantičan šarmantni hotel s 3 zvjezdice, smješten u drevnoj palači iz devetnaestog stoljeća u srcu veličanstvene Riviere del Brenta, tradicionalnoj rezidenciji za odmor venecijanskih aristokrata i još uvijek popularnoj turističkoj atrakciji zbog njegove veličanstvene venecijanske vile koja vrijedi jednodnevnog izleta biciklom ili "Burchielli" -em koji ljeti plove blagim vodama rijeke Brenta, i pristaju tu kako bi uživali u vilama.

Naš Relais nudi intimnu, romantičnu, a ipak ležernu atmosferu, koju su s ukusom i maštovitošću kreirale domaćini Michela i Sabrina, pažljivo birajući svaki komad namještaja i presvlake, posjećujući antikvarnice, kolekcionarske trgovine i tržnice te vraćajući izvorne venecijanske podove i terase, stropne grede i originalne dvoranske freske do njihovog antičkog sjaja.

13 romantičnih spavaćih soba hotela Relais Alcova del Doge u Miri odražavaju svu posebnu brigu i strast koju su vlasnici kuće uložili u odabir pravih tkanina i namještaja kako bi vam omogućili izvanredno iskustvo.

Namještaj je pažljivo odabran sa antiknih tržnica, a različite boje korištene su za svaku sobu hotela Relais Alcova del Doge u Miri kako bi se stvorila topla i ugodna atmosfera, uz sve pogodnosti kao što su klima uređaj, LCD TV, sef i pića-hladnjak.

Sve prostrane kupaonice imaju sušilo za kosu i ogledalo s povećalom. S prozora se pruža prekrasan pogled na dvorište, živahni park stare, antičke vile i sugestivan i opuštajući tok rijeke Brenta, pružajući vam pravi osjećaj mira i odmora.

Venecija (15 km) i Padova (20 km) su nadomak hotela Relais Alcova del Doge u Miri. Prikladni javni autobusi koji polaze svakih pola sata, do oko ponoći voze tijekom cijele godine i staju na samo 200 metara od hotela.

La Serenissima, kako joj često tepaju, sagrađena je na 118 otoka, omeđenih s više od 170 kanala koji su pak spojeni s više od 350 mostova. Canal Grande, najdulji kanal, ujedno je i njihova najpoznatija 'ulica' te presijeca stari dio grada na dva dijela.

Ako u Veneciju stignete vlakom na postaju Santa Lucia, čim izađete s kolodvora ugledat ćete već spomenuti kanal i naša vam je preporuka da se ukrcate u jedan od vodenih taksija ili brodova javnoga gradskog prijevoza te se provezete njime i na taj način ga najbolje upoznate.

Prvi od tri mosta koji prelaze preko Kanala ujedno je i najpoznatiji - Ponte di Rialto. Cijela njegova okolica vrlo je živopisna, a pogotovo obližnja tržnica koja je u doba karnevala prepuna nadaleko poznatih maski i kostima. Ovdje se nalaze i glavni vezovi najpopularnijeg simbola Venecije - gondole, a tu vam je i odlična prilika za popiti cappuccino na brojnim terasama ili otkriti što skrivaju uske 'calle' ili poneki 'compo', tj. trg. Kad smo već kod venecijanskih ulica, jeste li znali da je jedini trg koji je dovoljno velik da se nazove 'piazza' Trg sv. Marka?

Uz Canal Grande vidjet ćete na desetke predivnih palača, od kojih su najpoznatije Casa d'Oro, Casa Rezzonico i Palazzo Grassi, dok vam se uz pokrajnje kanale otkrivaju mnogobrojne crkve, ali i La Fenice, zgrada opere. Tu je još i crkva Santa Maria della Salute, koji stoji kao čuvar uz ušće Kanala u Lagunu.

Venecija, grad izgrađen na vodi!


Kontakt i lokacija

Relais Alcova del Doge***, Venecija

info@alcovadeldoge.it

+39 0 414 248 16

Via Nazionale 39/40, Mira