Hotel Center*** - Novo Mesto: 2 ili 3 wellness dana za dvoje u novom, modernom hotelu!

Novo Mesto

Uživajte u novom, modernom hotelu i upoznajte ljepote i mističnost Novog Mesta!


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa


Hotel Centar je novi moderni hotel smješten na Glavnom trgu u središtu Novog Mesta, gdje ćete odmah osjetiti puls grada, prijateljstvo mještana i spokoj zelenila i rijeku Krku, koja obuhvaća grad u njegovu ljubavnom zagrljaju. I kao što rijeka obuhvaća staru gradsku jezgru, štiti ga, te ga daruje mističnom ljepotom, hotel će vas dočekati i ponuditi vam modernu udobnost kao i mističnost bogate povijesti grada.

Šmarješke Toplice leže na nadmorskoj visini 169 metara, u sred šuma i travnjaka, u jugoistočnom dijelu Slovenije, oko 80 kilometara od Ljubljane. Ljepote ovdašnje prirode i blagotvornost klime, dopunjuju ljekoviti učinci toplog termalnog izvora, kojeg vrhunski zdravstveni tim rabi za liječenje bolesti srca i krvnih žila. Prvi u Sloveniji, razvili smo i suvremeni medico wellness centar sa jedinstvenim uslugama.

Dolenjske Toplice leže u jugoistočnom dijelu Slovenije, na zapadnom rubu novomestne kotline i već stoljećima su priznato lječilište. Današnjom suvremenom ponudom kupališnih, zdravstvenih i drugih usluga, privlačan su cilj za goste različitih generacija iz cijele Europe.

Skijaški centar Gače nalazi se u netaknutoj prirodi u blizini Novo mesta i Semiča, a proteže se na području Dolenjske, Bele krajine i Suha Krajine. Nalazi se ispod vrha Pogorelec, na visini od 965 metara. To je jedino veće skijalište na ovom području i popularno razgledno i izletničko središte.

Vidmo se u Novom Mestu!


Kontakt i lokacija

Hotel Center***, Novo Mesto

info@hotel-center.si

+ 386 (0) 730 21 800

Glavni trg 23