[NOVO-KRAKOV] Hotel Szary Residence***: 3 ili 4 dana za dvoje na slikovitom brežuljku!

Magični Krakov – grad legendi i nepresušne inspiracije!


Odaberi opciju


Ne propustite priliku! Ponuda istječe za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa, City break


Magični Krakov – grad legendi i nepresušne inspiracije!

Hotel Szary Residence je izvanredno mjesto u blizini Krakova. Izgrađen je 2015. godine na slikovitom brežuljku. Ima nekoliko zgrada - Hotel s restoranom, jahački klub Szary i staje. Teren je prepun zelenih ograda, travnjaka s uličicama i parkinga. U hotelu nalazi se igralište, vanjska teretana,  roštilj i mala šuma.

Naše profesionalno i uvijek nasmijano osoblje srce je ovog mjesta, jedinstvenog po svom položaju na vrhu brda Gródek, 302 m nadmorske visine.

Hotel Szary Residence može ugostiti do 100 gostiju u 39 udobnih soba - mi ugošćujemo obitelji sa djecom, grupe, radimo poslovne rezervacije, ali ono što je važno - prihvaćamo životinje - dođite nam sa svojim četveronožnim prijateljem!

Restoran

Poslužujemo jela iz europske i tradicionalne poljske kuhinje na moderan način. Šef kuhinje Tomasz Niewiara jamči dobar okus svježe i zdrave pripremljene hrane. Cijenimo okus sezonskih proizvoda. Zato u našem jelovniku možete pronaći posebne dodatke za svako godišnje doba.

Krakow

Grad u kojem se povijest, legende i tradicije isprepliću s mladošću i živošću, čije nas šarmantne ulice zovu u razgledavanje, a crkvena zvona prate kao „soundtrack“. Slikovit, bajkovit, kompaktan i skladan – svi ti epiteti i hiperbole, možda na prvu izlizani i otrcani, u slučaju Krakova u potpunosti su opravdani. Neovisno o dobu godine, od raznovrsnih dnevnih izleta do bogatog noćnog života, u Krakovu nam može nedostajati samo vrijeme, ali nikako i sadržaj. Klopot konjskih kopita izmiješanih sa žamorom riječi različitih jezika znak su da smo blizu srca grada, navodno najvećeg srednjovjekovnog trga u Europi – Ryneka Główny, koji danas jednako kao i nekoć živahno kuca.

Slikovit, bajkovit, kompaktan i skladan – svi ti epiteti i hiperbole, možda na prvu izlizani i otrcani, u slučaju Krakova u potpunosti su opravdani!


Kontakt i lokacija

Hotel Szary Residence***, Krakow

recepcja@szaryresidence.pl

+48 12 306 51 00

ul. Parkurowa 1