[NOVO-BUDIMPEŠTA] Expo Congress Hotel****: 3 ili 4 dana za dvoje i jedno dijete do 12 g. samo 10 minuta od centra grada!

Budimpešta

Expo Congress Hotel nalazi se u jednoj od zelenih zona Budimpešte, 10 minuta vožnje od centra grada!


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, City break, Wellness & Spa


Ekskluzivni Expo Congress Hotel Budapest s 4 zvjezdice, uz ulaz u Hungexpo Budapest Fair Centre, član je brenda 'Congress Hotels' Mellow Mood Hotela, službeno otvoren u studenom 2009. godine.

Kongresni hotel kategorije 4 zvjezdice ima najmodernije sadržaje kako u smještaju tako i u dijelu za konferencije i bankete. Kako bi pružio dovoljno opuštanja, Expo Congress Hotel Budapest nudi elegantan restoran i lobby bar, kao i Sky Bar i njegove Spa i fitness sadržaje na gornjem katu hotela s prekrasnim pogledom. Gosti također mogu iskoristiti besplatnu, brzu bežičnu internetsku vezu.

Expo Congress Hotel nalazi se u jednoj od zelenih zona Budimpešte, 10 minuta vožnje od centra grada. Susjedstvo ovog elegantnog kongresnog hotela s 4 zvjezdice okuplja brojne velike tvrtke i trgovačke centre, pa je stoga Expo Congress Hotel idealno žarište za poduzetnike. Njegova blizina nekim važnim mjestima u Budimpešti čini hotel savršenom polazišnom točkom i za turiste.

Istražite Budimpeštu!


Kontakt i lokacija

Expo Congress Hotel****, Budimpešta

info@expohotelbudapest.com

+361 263 6800

Expo tér 2