NOVO! Dean's College Hotel*** - BUDIMPEŠTA: 3, 4 ili 5 dana za dvoje i jedno dijete do 6 g. u središtu Budimpešte!

Budimpešta

Pristupačni budimpeštanski hotel smješten u središtu grada, Dean’s je osmišljen kako bi pružio jedinstveno, uzbudljivo iskustvo za mlade i mlade u srcu putnike iz cijelog svijeta!


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa, City break


DEAN’S COLLEGE HOTEL U BUDIMPEŠTI

Odabir pravog hotela u Budimpešti može biti težak. U ovako velikom gradu, s toliko različitih smještaja, lako se preopteretiti, a još je lakše završiti s nestandardnom sobom. Ne bojte se, jer Dean je ovdje! Pristupačni budimpeštanski hotel smješten u središtu grada, Dean’s je osmišljen kako bi pružio jedinstveno, uzbudljivo iskustvo za mlade i mlade u srcu putnike iz cijelog svijeta.

Smješten u uzbudljivom, perspektivnom dijelu gradskog središta Budimpešte, Dean’s College Hotel idealno je polazište za vaše avanture u glavnom gradu Mađarske. Udaljena samo kratkom šetnjom od metroa i glavne tramvajske linije, brza mreža javnog prijevoza u Budimpešti znači da ćete stići u tren oka kamo god krenuli.

Više od svega, Dean’s College Hotel inspiriran je svojom lokacijom: središtem Budimpešte. Prepun zabavnih, neobičnih detalja koji su inspirirani gradom koji s ponosom zovemo domom, Dean’s je izgrađen da bude drugačiji – ovdje možete upoznati ljude iz cijelog svijeta i doživjeti drugu stranu glavnog grada Mađarske. Više od bilo kojeg drugog hotela u Budimpešti, Dean’s je savršeno odredište za urbane istraživače koji traže novi, moderan, živahan smještaj.

Budimpešta
Budimpešta, 'kraljica Dunava', grad mnogobrojnih termi i bivša prijestolnica Ugarskog kraljevstva. Predivna u svako doba godine, okićena za Božić, rasplesana za Novu Godinu ili rascvjetana u proljeće, mjesto je koje se treba vidjeti.

Šetajući Budimpeštom svugdje nailazimo na impozantne zgrade i prelijepe trgove. I UNESCO je prepoznao ljepotu grada: ovdje vam prikazujemo mjesta svjetske baštine.  

Na ovom uvaženom popisu sada se nalaze i osam prirodnih i kulturnih vrijednosti Mađarske; u glavnom gradu: Panoramski pogled na obalu Dunava i Budimski dvorski kompleks, te Avenija Andrássy (Andrássy út).  

Pravac Budimpešta! Vaše odredište: mjesta svjetske baštine!


Kontakt i lokacija

Dean's College Hotel***, Budimpešta

info@deanscollegehotel.com

+36 70 626 7776

Tűzoltó u. 50-56