[NOVO-BEČ] Vienna Sporthotel****: 3 dana za dvoje u hotelu udaljenom 5 minuta vožnje podzemnom željeznicom od centra grada!

Vienna Sporthotel nalazi se u mirnoj četvrti u 3. bečkom okrugu, u blizini autocesta A4 i A3 te svega 5 minuta vožnje podzemnom željeznicom od centra grada!


Ne propustite priliku! Ponuda istječe za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa, City break


Zadivljujuća kulturna ponuda, raskošna arhitektura i ugodna atmosfera u kavanama i heurigerima objašnjavaju zašto je glavni grad Austrije omiljen u cijelom svijetu!

Vienna Sporthotel nalazi se u mirnoj četvrti u 3. bečkom okrugu, u blizini autocesta A4 i A3 te svega 5 minuta vožnje podzemnom željeznicom od centra grada. Sadrži vanjski bazen, teniske terene i spa centar. Gosti u sklopu objekta također mogu koristiti besplatan WiFi i podzemno parkiralište sa stanicom za punjenje električnih automobila.

Sve prostrane i klimatizirane sobe imaju minibar, radni stol i TV ravnog ekrana sa satelitskim i besplatnim pay TV programima.

Vienna Sporthotel uključuje vanjski bazen sa solarnim grijanjem (otvoren od svibnja do rujna), 10 teniskih terena (također otvorenih od svibnja do rujna) i fitness-centar, a gosti sve sadržaje mogu besplatno koristiti. Spa centar je pravo mjesto za opuštanje nakon dugog dana.

U restoranu objekta Sporthotel poslužuju jela međunarodne i talijanske kuhinje, a u predvorju je smješten bar. Za lijepa vremena gosti mogu uživati u svom jelu na terasi restorana.

Hotel se nalazi na 5 minuta hoda od postaje podzemne željeznice Schlachthausgasse (na liniji U3), koja omogućava izravan pristup centru grada. Bečki medijski centar Marx udaljen je 5 minuta hoda, a poslovni park TownTown nalazi se na svega 2 minute hoda od objekta.

Od travnja do listopada gosti mogu unajmiti skutere (marke Vespa) u hotelu. Gosti koji zatraže korištenje parkirališta u garaži besplatno mogu koristiti stanicu za punjenje električnih automobila.

U Beču vas očekuju muzeji i umjetničke zbirke međunarodnog formata. Muzej povijesti umjetnosti s impresivnom zbirkom Bruegelovih slika, MuseumsQuartier i Muzej Leopold (s najvećom zbirkom Schieleovih djela), Muzej moderne umjetnosti, Architekturzentrum i Kunsthalle spadaju među najvažnije. Albertina se može pohvaliti najvećom grafičkom zbirkom na svijetu, koja broji 60.000 crteža i milijun grafika, a Muzej Liechtenstein posjetitelju će dočarati ambijent barokne životne radosti. 

Beč je u svijetu poznat i kao grad glazbe. Ovdje su djelovali mnogi slavni skladatelji, primjerice Strauß, Mozart, Beethoven i Haydn. Bečki filharmoničari ubrajaju se u sam svjetski vrh, Staatsoper je jedna od najboljih opernih kuća, Bečki dječaci oduševljavaju prijatelje glazbe svuda po svijetu, a Beč je usto stekao ugled i kao metropola mjuzikla. 

Pored tradicionalne ponude (kavane, heurigeri), aktualne ugostiteljske i trgovačke ponude te svjetski poznatih događanja na kojima se okupljaju poznati i slavni (na primjer Life Ball), tu se može ostvariti jedinstvena kombinacija mira i akcije. Beč može ponuditi još jednu posebnost: naime, to je velegrad s neuobičajeno mnogo zelenih površina i kutaka prikladnih za odmor, među kojima su Wienerwald, Praterauen ili Donauinsel.

Zadivljujući Beč!


Kontakt i lokacija

Vienna Sporthotel****, Beč

info@vienna-sporthotel.at

+43 1 798 82 01

Baumgasse 83