NOVO! Hotel Klimt*** - BEČ]: 2, 3 ili 4 dana za dvoje u hotelu smještenom u blizini dvorca Schönbrunn!

Beč

Zadivljujuća kulturna ponuda, raskošna arhitektura i ugodna atmosfera u kavanama i heurigerima objašnjavaju zašto je glavni grad Austrije omiljen u cijelom svijetu!


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, City break


Zadivljujuća kulturna ponuda, raskošna arhitektura i ugodna atmosfera u kavanama i heurigerima objašnjavaju zašto je glavni grad Austrije omiljen u cijelom svijetu!

Klimt Hotel & Apartments smješteni su na sunčanoj, mirnoj lokaciji zapadno od grada – prikladno smješten u blizini metro linija U3 i U4. Vrlo blizu dvorca Schönbrunn, Klimthotel je idealno polazište za sve turističke i/ili profesionalne aktivnosti u/i oko Beča. Obiteljski vođen hotel posvećen je tome da boravak gostiju učini što ugodnijim. WiFi je dostupan u cijeloj kući besplatno.

U Beču vas očekuju muzeji i umjetničke zbirke međunarodnog formata. Muzej povijesti umjetnosti s impresivnom zbirkom Bruegelovih slika, MuseumsQuartier i Muzej Leopold (s najvećom zbirkom Schieleovih djela), Muzej moderne umjetnosti, Architekturzentrum i Kunsthalle spadaju među najvažnije. Albertina se može pohvaliti najvećom grafičkom zbirkom na svijetu, koja broji 60.000 crteža i milijun grafika, a Muzej Liechtenstein posjetitelju će dočarati ambijent barokne životne radosti. 

Beč je u svijetu poznat i kao grad glazbe. Ovdje su djelovali mnogi slavni skladatelji, primjerice Strauß, Mozart, Beethoven i Haydn. Bečki filharmoničari ubrajaju se u sam svjetski vrh, Staatsoper je jedna od najboljih opernih kuća, Bečki dječaci oduševljavaju prijatelje glazbe svuda po svijetu, a Beč je usto stekao ugled i kao metropola mjuzikla. 

Pored tradicionalne ponude (kavane, heurigeri), aktualne ugostiteljske i trgovačke ponude te svjetski poznatih događanja na kojima se okupljaju poznati i slavni (na primjer Life Ball), tu se može ostvariti jedinstvena kombinacija mira i akcije. Beč može ponuditi još jednu posebnost: naime, to je velegrad s neuobičajeno mnogo zelenih površina i kutaka prikladnih za odmor, među kojima su Wienerwald, Praterauen ili Donauinsel.

Zadivljujući Beč!


Kontakt i lokacija

Hotel Klimt***, Beč

office@klimt-hotel.at

+43 1 914 55 65

Felbigergasse 58