NOVO! Balaton jezero - TOK Zamárdi hotel: 3, 4 ili 6 dana za dvoje na najvećem jezeru srednje Europe!

Balaton jezero

Balaton, najveće jezero srednje Europe, cijele godine nudi niz doživljaja koji se ne propuštaju!


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa, City break, Ljetovanje


Balaton, najveće jezero srednje Europe, cijele godine nudi niz doživljaja koji se ne propuštaju!

Jezero površine od blizu 600 km2 ljeti se lako ugrije, stoga obale koje se postupno produbljuju privlače kupače: plitki dijelovi južne obale idealni su za obitelji s malom djecom, no na obje obale Balatona nalazimo plaže prikladne za obitelji, na kojima se može čak isprobati i vodene sportove. 

Jedinstveni ugođaj regija Balaton-felvidék, dio prošaran vulkanskim brdima, budući dio Svjetske baštine, može zahvaliti ugodnoj mikroklimi, tvrđavama koje čekaju da ih se osvoji, ruševinama samostana i vidikovcima. Želite se aktivno odmoriti i opustiti? Bacite se na biciklističku turu, posjetite park avanture ili iznajmite jedrenjak: zalazak sunca na Balatonu nezaboravan je doživljaj!

Biste li rado nazdravili sa svojim najmilijima? Posjetite živopisne povijesne vinske regije Balatona! Obiteljske vinarije i ugodno primamljive vinske terase očekuju posjetitelje, koji bi u fascinantnom okružju rado kušali svjetski poznata mađarska vina. Ili biste radije partijali? Opustite se na jednome od glazbenih ili vinskih festivala regije: garantiramo da ćete se teška srca oprostiti od Balatona! Napunite baterije u jednoj od kupališta u regiji ili posjetite Hévíz, gdje možete uroniti u najveće ljekovito jezero u Europi, koje osvježava dušu i tijelo. Ukoliko želite iskusiti spokojni mir zimskog Balatona, uživajte u zimskim sportovima na skijalištima i na najvećem „klizalištu“ u Europi. 

Hotel je udaljen 3 minute hoda od plaže. Smješten u mjestu Zamárdi, manje od 1 km od festivala Be My Lake, TOK Zamárdi nudi smještaj s restoranom, besplatnim privatnim parkingom, barom i vrtom. Objekt nudi terasu za sunčanje, recepciju koja radi 24 sata dnevno i besplatan WiFi u cijelom objektu.

Sobe u hotelu imaju ormar, TV ravnog ekrana, vlastitu kupaonicu, posteljinu i ručnike. Sve sobe za goste imaju hladnjak.

Novootvoreni troetažni hotel u Zamárdiju čeka svoje posjetitelje u mirnom okruženju, ugniježđen pod lišćem platana!
 


Kontakt i lokacija

TOK Zamárdi hotel, Balaton jezero

szallas@zamardi.elbc.hu, peterzs@elbc.hu

+36 30 932 9244

Rákóczi Ferenc utca 38