Villa Deluxe H**** - Novi Vinodolski: 3 dana za 2-4 osobe od 999 kn!

Novi Vinodolski

Posjetite Novi Vinodolski i boravite u villi s jacuzziem u samom centru!


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa, Istra i Kvarner


Villa deluxe H je smjestena u centru Novog Vinodolskog (dvojni objekt)!

Potpuna privatnost na 75m2 i cca 120m2 dvorista. Dvije terase od čega je jedna grijana i natkrivena sa jacuzzijem. Na prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja i toalet, a na katu dvije spavace sobe, kupaona sa wc-om i balkonska terasa. 

Novi Vinodolski je atraktivan turistički grad Kvarnera smješten na glavnoj obalnoj prometnici 9km južno od Crikvenice. Smjestio se ispod blago spuštenih obronaka šumovite Kapele, pokraj plodne Vinodolske doline, uz razvedenu obalu Podvelebitskog kanala.

Zahvaljujući zimzelenoj vegetaciji i blagoj mediteranskoj klimi, čistom moru i zraku, Novi Vinodolski postao je 1878. godine, nedugo nakon Opatije, jedno od prvih turističkih mjesta primorskog kraja. Ovaj grad i njegova okolica obiluju vrijednim kulturnim spomenicima drevne prošlosti. U Novom Vinodolskom posjetite brojne kulturno povijesne spomenike koji svjedoče o burnoj prošlosti ovoga grada. Neki od njih su frankopanski kaštel s četvrtastom kulom (ne zna se kada je utemeljen, ali se u Vinodolskom zakonu vidi da je 1288. godine pripadao porodici knezova Frankopana), rimska utvrda Lopsica (jedni tvrde da je Lopar bio stara rimska utvrda, dok drugi smatraju da je to bio srednjovjekovni, frankopanski grad), crkva Blažene Djevice Marije i ostatci pavlinskog samostana, San Marino- otočić i crkvica (na malom otoku se nalazi gotička crkvica posvećena Sv. Marinu, na natpisu nađenom na otočiću iz 3. i 4. Stoljeća spominje se ime rimske carice Helene), crkvica Sv. Trojice (sagrađena potkraj 15. Stoljeća), ostatci crkve Majke Božje na Ospi, ostatci gradine „Ledenice“, trobrodna stolna crkva Sv. Filipa i Jakova i mnogi drugi.

Ukoliko želite uživati u ljepoti ovoga kraja iz „ptičje perspektive“ popnite se na jedan od 6 vidikovaca od kojih se tri nalaze na području grada Novi Vinodolski (vidikovac „Gradina“, vidikovac „Sviba“ i vidikovac „Kuk“).  Ljubitelji sporta i aktivnog odmora mogu uživati u nogometu, košarci, rukometu, boćanju, kuglanju, planinarenju, tenisu, biciklizmu, padobranstvu i raznim vodenim sportovima kao što su plivanje, jedrenje, ronjenje, surfanje, podvodni ribolov i mnogi drugi. Tijekom ljetnih mjeseci u Novom Vinodolskom se organiziraju razne fešte na kojima se možete zabaviti do ranih jutarnjih sati, jedna od najpoznatijih je ribarska noć- fešta na kojoj se uživa uz živu glazbu u dobroj hrani i domaćem vinu. Razni koncerti i noćni kubovi držat će vas budnima do ranih jutarnjih sati.

Vidimo se u Novom!


Kontakt i lokacija

Villa Deluxe H****, Novi Vinodolski

hreljacmaja75@gmail.com

091 5461 618

Ulica Augusta Šenoe 11