Villa Eugenia**** - Lovran: 2 dana za dvoje u predivnoj secesijskoj vili!

Lovran

Uživajte u ovoj villi izgrađenoj je 1910 g. u secesijskom stilu, koja je 2003 g. u potpunosti preuređena prema najvišim standardima!


Ne propustite priliku! Ponuda istječe za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa, Istra i Kvarner


Villa Eugenia 4* je moderan boutique hotel smješten na predivnoj obali Kvarnera, u blizini prekrasnih plaža!

Njegova pozicija idealna je polazišna točka za istraživanje povijesne jezgre starog grada Lovrana i njegove okolice, oaza luksuza za bijeg od svakodnevnih briga i stresa, ali i izvrstan odabir za poslovni boravak.

Hotel je izgrađen u secesijskom stilu davne 1910. godine za predstavnika Austro-Ugarske aristokracije, a u potpunosti je preuređen 2003. godine, prema najvišim standardima modernog hotelijerstva.

Pristup hotelu omogućen je sa dvije strane: glavni ulaz kroz mediteranski vrt, te sporedni ulaz s parkirališta koje sa 18 parkirnih mjesta prati smještajni kapacitet objekta. Hotel raspolaže s 15 komfornih soba, prosječne veličine od 30 m², na tri kata, dostupnih liftom. Gosti svoj boravak mogu provesti u luksuznim sobama s balkonom ili terasom, od kojih nekolicina ima pogled na idiličan krajolik kvarnerskog zaljeva. Za ljubitelje zvjezdanog neba tu su standardne sobe sa krovnim prozorima. 

Svaka soba Ville Eugenie zadovoljava standard 4* te je opremljena bračnim krevetom, kupaonicom s tušem ili kadom, klimatizacijom, sušilom za kosu, smart LCD TV prijemnikom, telefonom, sefom, minibarom, prilagodljivim rasvjetnim tijelima te stolom i stolicom. Besplatan WI FI dostupan je u cijelom hotelu.

Osim usluge smještaja, gosti hotela Villa Eugenia mogu uživati u magičnom ambijentu zimskog vrta, igranju biljara ili se opustiti u wellness oazi za dvoje.
Ljubazno osoblje hotela trudi se gostima pružiti potpuni doživljaj bezbrižnog odmora.

Lovran - pitoreskni primorski gradić, duge i bogate povijesti, smješten podno obronaka Učke na obali Kvarnerskoga zaljeva.Izuzetna geografska pozicija između mora i planina pruža Lovranu specifičnu, blagu klimu sa mnoštvom sunčanih dana u godini, blagih zima i ugodnih ljeta. Sam naziv Lovran, mjesto je dobilo po lovoru (Laurus nobilis) koji ovdje u izobilju raste kao i mnoge druge mediteranske kulture.

Uživajte u ovoj villi u secesijskom stilu!


Kontakt i lokacija

Villa Eugenia****, Lovran

booking@villa-eugenia.com

(051) 294 800

Šetalište Maršala Tita 34