LAST MINUTE! City Center Accommodation**** - Pula: obiteljski predah ili predah u dvoje u samom centru grada!

Pula

Smještaj Pula City Center Accommodation nalazi se u samom centru Pule, na samo 500 metara od slavoluka Sergijevaca i 1 km od Augustovog hrama.


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, City break, Istra i Kvarner


Smještaj Pula City Center  Accommodation nalazi se u samom centru Pule, na samo 500 metara od slavoluka Sergijevaca i 1 km od Augustovog hrama!

U ovom objektu dopušten je boravak kućnim ljubimcima, a sadrži besplatni WiFi u svim prostorijama. U sklopu objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište.

Sve sobe u ovom privatnom smještaju sadrže klima-uređaj i TV ravnog ekrana s kabelskim i satelitskim programima. Obuhvaćaju kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom.

U sklopu objekta dostupan je pult za organizaciju izleta gdje gosti mogu pitati za savjete o cjelodnevnim izletima i putovanjima. Arheološki muzej nalazi se na približno 450 metara, a poznata Pulska Arena udaljena je približno 1 km. 

Bilo da želite posjetiti brojne antičke spomenike Pule, uživati u plažama i festivalskoj ponudi ili pak okusiti dio tradicionalne istarske kuhinje i bogate enogastro ponude te na taj način upoznati šaroliku kulturu grada, stojimo Vam na raspolaganju savjetima i prijedlozima.

U mogućnosti smo organizirati za Vas transporte i individualizirane izlete prilagođene Vašim željama, te ćemo se svakako potruditi da se osjećate posebno.

Vidimo se u Puli!


Kontakt i lokacija

Pula City Center Accommodation****, Pula

cityroomspula@gmail.com

+385 91 6020 364, +385 52 356 992

Vrtlarska ulica 1