Hotel Kanajt**** - Krk (Punat): 2 wellness dana za dvoje u hotelu okruženog maslinicima!

Miran i ugodan hotel, okružen maslinicima s jedinstvenim pogledom na marinu i brodove!


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa, Istra i Kvarner


Za sve ljubitelje mora!

Hotel Kanajt je odredište kao stvoreno za nautičare, zaljubljenike u prirodu, rekreativce i sve koji su željni aktivnog odmora. Hotel je smješten u neposrednoj blizini Marine Punat, udaljen stotinjak metara od mora. Miran i ugodan hotel sa četiri zvjezdice, okružen je maslinicima i ima jedinstven pogled na marinu i brodove.

Hotel Kanajt u 22 vrhunski uređene sobe nudi potpunu udobnost i toplinu kućnog ugođaja. U svojoj ponudi Hotel Kanajt ima četiri vrste smještajnih jedinica: Single sobu, Standard sobu s pogledom na park, Superior sobu s pogledom na more i terasom te Suite. Svaka od njih opremljena je sa svim potrebnim sadržajima koji omogućuju gostima miran i ugodan boravak. Nadalje, svim gostima osiguran je besplatan Wi-Fi, piće dobrodošlice te besplatno parkirno mjesto u neposrednoj blizini hotela.

Jedinstveno iskustvo opuštanja u predivnom ambijentu hotela u kombinaciji s netaknutom prirodom. Na raspolaganju su Vam 4 saune, jacuzzi, tople klupe, tuš doživljaja i relax zona. Vježbajte i uživajte u prekrasnom pogledu na Marinu Punat i Puntarsku dragu. Uz malen ali funkcionalan prostor za vježbanje nalazi se i veliki šah i trampolin. Sport, rekreacija i zabava za sve generacije – sve na jednom mjestu.

Punat je idealno mjesto za aktivan odmor. Škola jedrenja, izleti brodom, ronjenje, skijanje na obližnjem ski liftu, odlični uvjeti za surfanje tijekom cijele godine, podvodni gusarski par...

Uživajte u malom obiteljskom hotelu, nekadašnje biskupskom ljetnikovcu iz 1528.g.!


Kontakt i lokacija

Hotel Kanajt****, Otok Krk (Punat)

info@kanajt.hr

(051) 654 340, (091) 1654 354

Kanajt 5