Hotel Zepter**** - Kozarska Dubica: 2 dana wellnessa za dvoje!

Kozarska Dubica

Ovdje napišite kratki opis oglasa.


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa, City break


Zepter hotel, modernog dizajna, lociran u strogom centru Kozarska Dubice, na samoj obali rijeke Une, svojim izgledom sam grad čini vizualno bogatijim i ljepšim, a sadržajem i uslugom koju pruža predstavlja vrhunski uslužni kompleks, u kategorizaciji ocijenjen sa četiri zvjezdice.

Ovaj reprezentativni objekt, samo je jedan od poklona gospodina Philipa Zeptera rodnom gradu, u kojem je proveo djetinjstvo, sa željom da investira u razvoj općine Kozarska Dubica.

Arhitektonsko i interijersko rješenje Hotela je da bude jedinstven, ali i prepoznatljiv po svim neophodnim parametrima za neki drugi ambijent. Sinteza različitosti je vidljiva i u ostalim segmentima, spoj prirodnog okruženja i prestižnog dizajna, minimalizma i topline, ozbiljnosti i zaigranosti.

Veći dio fasade je od bijelog eternita, a nadrealnu bjelinu razbijaju žuti, crveni i sivi segmenti, inspirirani mondrijanovskim utjecajem, koji su ujedno postali i zaštitni znak Hotela, a protežu se i kroz čitav interijerski dio kroz detalje u bojama i oblicima.

Lokacija  na kojoj se Hotel nalazi daje mu stupanj više na ekskluzivnosti. Smješten je na samoj obali rijeke Une. Liči na objekt koji lebdi  ili brod uronjen u smaragdno zelenu boju uvijek uzburkane, živopisne Une. Na njega se, kao i na rijeku, može ponoviti oduševljeni uzvik starih Rimljana kada su je ugledali: Jedna-jedinstvena! S više otvorenih terasa i balkona, hotel je približen rijeci, što gostima omogućava užitak u zelenom okruženju netaknute prirode.

Očekujemo vas!


Kontakt i lokacija

Hotel Zepter****, Kozarska Dubica

info@zepterhotel.com

+387 52 424242

Svetosavska 2