Seoski turizam Stara Vodenica*** - Hrvatsko zagorje: 3 dana za dvoje u domaćem okruženju!

Stara Vodenica

Jedan od najboljih načina da zaboravite probleme i riješite se stresa koji donosi život u urbanoj sredini jest da provedete par dana u Zagorju, u malom obiteljskom hotelu - seoski turizam Stara vodenica!


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Wellness & Spa, Kontinentalna Hrvatska


Jedan od najboljih načina da zaboravite probleme i riješite se stresa koji donosi život u urbanoj sredini jest da provedete par dana u Zagorju, u malom obiteljskom hotelu - seoski turizam Stara vodenica!

Oduševit će vas domaće okruženje, jer sve što se ovdje nudi podsjeća na nekadašnja starinska seoska gospodarstva. Posebnu toplinu i intimu odaju otvoreno ognjište, starinska krušna peć i stara vodenica.

Mali obiteljski hotel u Hrvatskom zagorju  – pansion – comfor „Stara Vodenica“

U ponudi imamo 9 soba (dvokrevetnih, trokrevetnih te obiteljska sa sveukupno 22 ležaja) uz koje poslužujemo domaći tradicionalni zdravi doručak. Udaljeni smo od Zagreba cca 30 km. Oko nas se nalaze povijesne kulturne znamenitosti kao: Etno selo Kumrovec (cca 6 km), Matija Gubec Stubičke toplice, dvorac Veliki Tabor, dvorac Trakošćan, muzej pračovjeka u Krapini, poznato svetište Marija Bistrica, poznata vrela Terme Tuhelj, Krapinske Toplice, Stubičke Toplice, Terme Jezerčica- sve u krugu 10 do 40 km.

Također, možemo se pohvaliti i samim gradom Klanjcom, poznatom galerijom Antuna Augustinčića, kao i Franjevačkim samostanom i izložbom jedinstvenih sarkofaga grofova Erdody, kao i muzejom čuvaonicom umjetničkih djela. U blizini se nalazi poznato vinogorje s Klanječkim podrumom zvanim „Pelnica“, kao i par malih gospodarstava koji se mogu pohvaliti svojim vinima.

U ponudi restorana možete pronaći domaću tradicionalnu kuhinju u kojoj prevladavaju zagorski specijaliteti iz kuhinje naše bake. Restoran je kapaciteta 70 sjedećih mjesta, ima terasu s 20 mjesta i vanjski vrt s 40 sjedećih mjesta.

Smještajne jedinice kategorizirane su ‘pansion – comfor’, a u sklopu imamo i wellnes ponudu s masažama i opuštanju u jacuzzi-u te otvoreni bazen za goste. U vrtu su smještene sjenice u kojima se poslužuje hrana te malo dječje igralište i mali zoo vrt sa domačim životinjicama.

Uvjerite se da Staru vodenicu s pravom nazivaju Toscanom u Hrvatskom zagorju! 


Kontakt i lokacija

Seoski turizam Stara Vodenica***, Stara Vodenica

vodenica@staravodenica.hr

(049) 550 577, (091) 5422 747

Gredice 32