Kuća za odmor Bruno*** - Gorski Kotar: 3 dana odmora u prirodi za do 6 osoba!

Vrbovsko

Preporodite se u idiličnoj prirodi Gorskog Kotara, u autohtonoj drvenoj kućici!


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, Planinski odmor, Kontinentalna Hrvatska


Provedite odmor s obitelji ili prijateljima u netaknutoj prirodi Gorskog Kotara, uz smještaj u Kući za odmor Bruno!

Kuća je okružena 40 godina starim gorskim jelama i šumom, što čini idiličnu atmosferu za bijeg od gradske užurbanosti te je dovoljan razlog za uživanje u miru, svježem zraku, pjevu ptica i da osjetite što znači biti dio prirode!

Kuća se nalazi iznad Vrbovskog, u mjestu Hajdine.  Ako dolazite autoputom iz smjera Zagreba ili Rijeke, tada izlazite na izlazu Vrbovsko od kojeg je kuća udaljena 6 km. Jedinstveni položaj omogućuje gostima da za manje od sat vremena vožnje stignu do jadranske obale (Rijeka 71 km) ili do Zagreba (98 km). Kuća  se sastoji od hodnika, dnevne sobe, dvije spavaće sobe u potkrovlju, kupaone s WC-om, kuhinje, terase i prostorije za zabavu u prizemlju. Kapacitet smještaja je do 6 osoba. Na raspolaganju će vam biti vlastiti parking, vanjska terasa sa zidanim roštiljem, ljuljačke za djecu te okućnica s vlastitom šumom iza objekta. Kvalitetu boravka omogućuju i dodatni sadržaji kao što su LCD TV, mini linija s CD-om, stolni tenis, pikado, grijanje - centralno na lož ulje s automatskom regulacijom, plinski i električni štednjak, 2 hladnjaka i  ležaljke. U kući su na raspolaganju gostima stolni nogomet i mini biljar.

Svoj boravak oplemenite i kroz upoznavanje s prirodnim i kulturnim bogatstvima Gorskog Kotara. Otkrijte ljepote zaštićenog područja Kamačnik, rijeke Dobru i Kupu, Čorgljevog jezera, izletišta Litorić i vidikovca Orlove stijene. Od povijesnih znamenitosti izdvajamo crkvu Sv. Ivana Nepomuka u Vrbovskom i dvorac Zrinsko Frankopanski u Severinu na Kupi. Želite li svom odmoru dodati i dozu adrenalina, raspitajte se kod domaćina o mogućnostima za rafting ili paintball. 

Dobro došli u Kuću za odmor Bruno!


Kontakt i lokacija

Kuća za odmor Bruno***, Vrbovsko

stolarzdenko@gmail.com

098 9341 119

Hajdine 18C