Specijalistički pregled zglobova ramena i koljena uz pregled dijagnostičkim ultrazvukom u Centru Preventis po odličnoj cijeni od 159 kn!

Centar za fizikalnu medicinu Preventis - ultrazvuk mišića i zglobova uz gotove nalaze isti dan!


Ne propustite priliku! Ponuda istječe za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Kategorije: Zdravlje


Otkrijte uzrok boli u koljenu, ramenu, nožnom ili ručnom zglobu za 159 kn!

Ponuda uključuje: ultrazvučni pregled zglobova, ramena i koljena te specijalistički pregled zglobova i pisanje mišljenja po obavljenom pregledu u Centru za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Preventis.

Ultrazvučni pregled, sonografija ili ehosonografija koristi malu ultrazvučnu sondu i gel kako bi tijelo pacijenta izložili  visoko frekventnim valovima zvuka. Ultrazvuk je sigurna i bezbolna dijagnostička metoda, a stvara slike unutrašnjosti tijela koristeči valove zvuka. Ultrazvučni pregled NE KORISTI ionizirajuće zračenje (kao röntgenske zrake). Kako se ultrazvučne slike stvaraju u realnom vremenu, ultrazvukom je moguće prikazati i strukturu i gibanje unutarnjih organa, kao i protok krvi u krvnim žilama. Dopplerski ultrazvuk je posebna ultrazvučna metoda kojom se analizira protok krvi unutar krvnih žila.

Ultrazvučni pregled muskuloskeletnog sustava pruža nam snimke mišića, tetiva, ligamenata, zglobova i mekih tkiva u cijelom tijelu.

Ultrazvuk uključuje snimanje 1 kritične zone (npr. koljeno, rame i sl.).

Pregled obavlja: stručni tim Centra za fizikalnu medicinu Preventis
 


Kontakt i lokacija

Centar fizikalne medicine i rehabilitacije Preventis, Kruge

info@spc-preventis.hr

091 589 9004

Rapska ulica 57