Cupping masaža od 60 ili 30 minuta!

Izliječite bolove i opustite mišiće uz Cupping masažu od 60 ili 30 min u Centru fizikalne medicine Preventis!


Odaberi opciju


Ne propustite priliku! Ponuda istječe za

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Kategorije: Masaže, Zdravlje


Za početak će biti potrebno zagrijati tijelo klasičnom masažom od barem 15 minuta. Zatim se postavlja nekoliko čaša na područje Vašeg tijela gdje se nalaze relevantne bolne točke. Šalice se ostavljaju na mjestu zavisno prema procjeni fizioterapeuta, ovisno o stanju i težini simptoma, kao i o dijelu tijela. Terapija je relativno bezbolna, ali ćete osjetiti osjećaj snažnog usisavanja.

Nakon tretmana osjetit ćete olakšanje od bilo kakve tjelesne boli koju ste imali prije tretmana, kao i osjećaj poboljšanja cjelokupnog zdravstvenog stanja. Vaše tijelo osjećat će se lakše, a um će biti bistriji.

Cupping terapija ostavit će bezbolne fleke u obliku crvenih krugova. Fleke nisu modrice ili ožiljci, već indikatori blokade cirkulacije i nakupljenih toksina akumuliranih unutar Vašeg tijela prije nego su bili povučeni na površinu. Što je fleka tamnija, to znači da je blokada bila veća i toksini nakupljeniji. S vremenom redovnog odlaska na terapije uvidjet ćete da fleke postaju sve svjetlije. Te fleke postupno će nestati kroz koji tjedan, ali prvih nekoliko dana nakon terapije treba ih držati na toplom i izbjegavati dodir fleka s hladnom vodom zbog osjetljivosti tih dijelova kože nakon cuppinga.

Terapija se preporučuje svim osobama koje imaju problema s bolovima i zakočenošću u kralježnici ili drugom dijelu tijela.


Kontakt i lokacija

Centar fizikalne medicine i rehabilitacije Preventis, Kruge

info@spc-preventis.hr

091 589 9004

Rapska ulica 57