Villa Forever*** - Beograd: 2 dana za dvije osobe u samom centru grada!

Beograd

U obnovljenoj zgradi iz prvog desetljeća 20. stoljeća koja je pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda!


Ponuda je istekla!

Kategorije: Putovanja, Hoteli & Apartmani, City break


Villa Forever nalazi se u obnovljenoj zgradi iz prvog desetljeća 20. stoljeća koja je pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda!

Villa FOREVER se nalazi na samom raskršću urbanog privrednog centra grada, savske obale i kulturno–povijesnih obilježja grada, a ipak u mirnom okruženju u ulici Maršala Birjuzova. Villa Forever je dobar izbor za poslovnu posjetu, kao i turističko istraživanje Beograda.

Ukoliko nas posjetite uvjeriti ćete se da su nam kvaliteta i zadovoljstvo gosta na prvom mjestu.

Knez Mihailova ulica, najljepše i najpoznatije beogradsko šetalište, je par minuta od ville. Trg Republike, Narodno kazalište i Narodni muzej su udaljeni 5 minuta šetnje. Na 5-10 minuta od vile se nalaze i mnoge druge turističke atrakcije Beograda: Patrijaršija, Hram Svetog Save, Bajrakli džamija, Brankov most, SANU, Židovska općina i Sinagoga, kao i niz galerija, kazališta, kina, restorana, pošta, banaka.

Dvokrevetna soba

Dvokrevetna soba sa čajnom kuhinjom i mini frižiderom. Opremljena je drvenim podovima i uključuje LCD TV i besplatan bežični internet. Ima vlastitu kupaonu sa fenom za kosu i papučama. Veličina sobe: 20 kvadratnih metara. Krevet: Dva kreveta ili bračni krevet.

Beograd Vas čeka! 


Kontakt i lokacija

Villa Forever***, Beograd

info@villa-forever.com

+381 60328 2781

Maršala Birjuzova 44